Kontakt MobApp

* Navn * Påkrevd
* Epost * Påkrevd
* Detaljer om ditt APP prosjekt * Påkrevd

Apps

  • IOS Utvikling

    Mobapp har lang erfaring med utvikling av Apples IOS plattform. IOS er det raskest voksende markedet i 2012, og har en markedsandel på ca. 40%. Våre utviklere har tung erfaring fra både kommersielle apps som spill, sport, og markedsføring, interne bedriftsrelaterte Apps intergrert med forretningsapplikasjoner som ERP, CRM eller samhandlingssystemer. 

  • Android Utvikling

    90% av våre kunder velger å utvikle sin APP på IOS+ Android, noe som gir stor dekning i markedet. Android har over 50% markedsandel og er nødvendig for å nå ut til størst mulig kundegruppe. Våre Android utviklere jobber tett med IOS utviklerne, slik at totalkosten blir redusert ved valg av 2 eller flere plattformer.

  • Windows Phone Utvikling

    Windows Phone er en ny spiller på markedet med lovende utsikter. Foreløpig er markedsandelene beskjedne, men ledende analyseselskap som Gartner spår en betydelig vekst de kommende år. Utvikling på Windows Phone er et nytt område for Mobapp og vi satser hardt på å bli ledende innen Windows Phone utvikling i Norge.

Kravspesifikasjon 

Mobapp har alltid fokus på kravspesifisering av kundens behov. Først lages det et scope, så utformes det en kravspesifikasjon sammen med kunden som beskriver i detalj hvilken funksjonalitet og integrasjoner som skal dekkes. Denne fasen er viktig for å møte kundenes forventninger, unngå fordyrende iterasjoner og forsinkelser i utviklingsfasen.

 

Design 

På bakgrunn av kravspesifikasjonen utformes det først en mockup av skjermbildene, deretter vil Mobapps designer jobbe tett med kunden for å få frem et ønsket design.

 

Utvikling

Når designfasen er klar, vil det utvikles en "click-through" App der kunden kan verifisere logikk. Deretter vil funksjonalitet utvikles etter sprinter med SCRUM metodikk. Dette inkluderer en omfattende testfase, der kunden kan velge en gruppe utvalgte testere med fokus på å redusere antall bugs til et minimum.

 

Anerkjente retningslinjer

Mobapp benytter anerkjente internasjonale retningslinjer for å sikre brukervennlige Apps. Funka's (www.funka.se) utvidede retningslinjer basert på Web Content Accessibility Guidelines 2.0 (WCAG 2.0) optimaliserer funksjonaliteten i våre Apps.